Managementrapportage

Financieel inzicht voor u

Meer weten?

Overal en altijd actueel inzicht in uw administratie

Kansen kunnen benutten of bijsturen waar nodig: daar gaat het om bij gezond financieel ondernemen. Het belangrijkste ingrediënt hiervoor is inzicht. Niet alleen in de huidige financiële situatie maar ook in de prognoses. Op die manier kunt u de beste keuzes maken voor uw onderneming en succesvol zijn als ondernemer!

Hoe wij werken

Bij Vallei Agri werken we volgens de laatste technieken. Zo kunnen wij u onder andere voorzien van actuele periodieke rapportages: per maand, per kwartaal of per jaar. Alle informatie wordt actueel en compleet in de rapportage verwerkt. Waar mogelijk doen we dit ten opzichte van een benchmark. Hierbij kunt u uw prestaties – geanonimiseerd – meten met uw collega-ondernemers. Eventuele afwijkingen worden gesignaleerd en gerapporteerd. Zo kunt u indien nodig tijdig bijsturen. Aan de hand van ons dashboard kunnen wij zowel de financiële kengetallen als de niet-financiële kengetallen rapporteren. Uiteraard kunt u rekenen op een bijpassend advies van onze collega’s. Ontzorgen, daar draait het om bij Vallei Agri, zodat u zich kunt focussen op ondernemen.

Beter boeren met Blinc

Speciaal voor de melkveehouderij en vleeskalverhouderij hebben wij Blinc ontwikkeld. Bent u benieuwd wat dit inhoudt voor uw melkveehouderij? Ook voor u als kalverhouder hebben wij een aangepast pakket. In de links treft u meer informatie hierover aan.