Fiscale aangiften en advisering

Haal het maximale uit uw financiën

Meer weten?

Kansen zien én pakken

Natuurlijk: u wilt niet teveel belasting betalen. Door de steeds wijzigende en af en toe complexe wet- en regelgeving is het doen van de fiscale aangiften niet altijd gemakkelijk. Onze professionals bieden dan uitkomst. Zij weten (vrijwel) alles op het gebied van fiscaliteit en juridische zaken en zijn de ideale partner om het maximale uit uw aangifte te halen. We vullen niet alleen de verplichte velden in, maar kunnen u ook adviseren in de mogelijkheden en de beste optie voor uw onderneming.

Wat kunnen wij voor u doen?

Inkomstenbelasting

Voor ons is het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting geen standaard invuloefening. Samen met u optimaliseren we de aangifte inkomstenbelasting door proactief vragen te stellen, zoals: is er nog recht op belastingteruggave? Wilt u uw hypotheek aflossen of juist een vakantiewoning kopen? Worden de heffingskortingen optimaal benut? Wat is de ideale verhouding tussen loon en dividenduitkering? We kijken niet alleen naar het optimaliseren van de fiscaliteiten, maar ook naar wat bij u en uw onderneming past. Wij vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt bij de keuzes die we samen maken.

Vennootschapsbelasting

Als ondernemer moet u aan de Belastingdienst belasting over de winst afdragen door het jaarlijks indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting (vpb). Bij Vallei Agri verzorgen wij dit op een deskundige en betrouwbare manier voor u. We zorgen voor correcte indiening van uw aangifte, bewaken de termijnen en stellen de aanslagen tussentijds bij samen met u. Zo voorkomen we verrassingen achteraf.

Omzetbelasting

Omzetbelasting – oftewel btw – wordt geheven over de producten of diensten die u levert. De Nederlandse wet- en regelgeving is ook hier vrij complex en regelmatig aan verandering onderhevig. Uiteraard kunt u de aangifte omzetbelasting zelf verzorgen, maar onze collega’s helpen u daar graag bij. Zo voorzien we in een juiste en tijdige afhandeling van de aangifte, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Schenk- en erfbelasting

Schenk- en erfbelasting is vaak een delicate kwestie. Door nu te schenken wordt een eventuele hoge erfbelasting in de toekomst vermeden. Toch ontkomt u er (soms) niet aan dat u belasting moet betalen. Onze fiscale specialisten kijken samen met u naar de optimale strategie om uw belastingafdracht zo laag mogelijk te houden. Ook de waardering van uw onderneming speelt hierin een rol. Ons doel: er samen met u voor zorgen dat het vermogen overgaat naar de volgende generatie op de meest fiscaal gunstige manier.

Dividendbelasting

Heeft uw onderneming dividend uitgekeerd? Dan moet u hierover dividendbelasting betalen. Bij Vallei Agri kunt u erop vertrouwen dat wij zorgdragen voor een tijdige aangifte. Daar zitten we bovenop, zodat u eventuele hoge boetes van de Belastingdienst voorkomt.

Wilt u het maximale uit uw financiën halen?

Neem contact op met onze fiscale specialisten