Haal elke dag het maximale uit jezelf

Om onze klanten succesvol te laten ondernemen

Eigenlijk is het simpel: we zijn simpelweg goed in wat we doen. En wat we doen, doen we met een gepassioneerd team professionals.

Groeien doe je bij Vallei Accountants Agri!

Bij Vallei Accountants Agri sta jij centraal. Jouw groei is onze groei en dat maakt ons samen sterk. We geloven in jouw persoonlijke ontwikkeling en doen er alles aan om jou te helpen jouw ambities waar te maken. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al wat verder bent in je loopbaan. Voor iedereen is er een passende uitdaging! Daar zorgen we voor. Op deze manier heb je altijd de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.

Inmiddels bestaat Vallei Accountants Agri uit een team van ca. 30 man. Stuk voor stuk mensen die vanuit hun intrinsieke motivatie niets liever doen dan elke dag ervoor zorgen dat onze klanten bergen kunnen verzetten. Hen verder helpen vanuit persoonlijke aandacht. Met een serviceniveau waar je u tegen zegt. Altijd vanuit een nuchtere, doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg mentaliteit. Gewoon goed zijn in wat we doen, met net dat beetje extra. Wil jij dat ook?

Binnen ons team vinden we samenwerking erg belangrijk. We zorgen dat we van elkaar blijven leren en houden van gezelligheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zeker ook voldoende begeleiding als dat nodig is. Kortom, volop mogelijkheden om te groeien! Groei jij met ons mee?! Check onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We komen graag met jou in contact!

Ook jong talent is zeer welkom bij Vallei Accountants Agri!
Ben jij in het laatste jaar van je middelbare school, wil je graag stagelopen of denk je eraan om deeltijd te studeren. Check dan de vacature voor Young Professionals en/of stagiaire voor de mogelijkheden. We komen graag met jou in contact!

Bekijk onze vacatures

Meer geïnteresseerd in het MKB?

Naast onze dienstverlening aan de agrarische sector hebben wij ook een tak die gespecialiseerd is in het MKB. Denk jij dat dit beter bij je past? Bekijk de vacatures en klik op onderstaande button.

Waarom kiezen voor Vallei Agri?

 • Inkoppertje; maar we zijn echt heel leuk!
 • We hebben een grote drive om het beste uit onszelf en onze klanten te halen
 • Omdat ons DNA matcht. We werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning en gezelligheid
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop
 • Alle ruimte om door te groeien
 • Je bent geen nummer, maar telt mee en draagt echt bij
 • Successen vieren we samen

De sfeer

Zowel op onze kantoren in Woudenberg als Barneveld hangt een prettige sfeer. Met ons team werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, zaken en klanten. Eén ding staat daarbij voorop: we doen het samen. Collegialiteit en verbondenheid is kenmerkend voor de sfeer bij Vallei Agri. Er wordt hard gewerkt, alle collega’s zijn leergierig en gaan voor resultaat. Het zijn allemaal gezelschapsdieren die graag de tijd nemen voor een praatje, bijspringen als het nodig is en met veel plezier samen leuke dingen doen.

Sollicitatieprocedure

Bij Vallei Accountants Agri geloven we niet in lange procedures. Net zoals met onze klanten schakelen we ook tijdens jouw sollicitatie snel. Als het goed voelt, is het goed. Hoe het proces in zijn werk gaat? Dat vind je hieronder:

 • Stuur je CV met motivatie op
 • Ontvang een bevestiging
 • Kom op gesprek
 • Binnen 2 dagen hoor je of je bent aangenomen