Ontmoet een aantal van onze collega's

Marinka van Druten

Mijn werkzaamheden binnen Vallei Agri als assistent accountant zijn administratieve en fiscale werkzaamheden. Ook pak ik sinds kort de mestboekhouding op voor onze agrarische klanten. Hierbij verzorg ik onder andere het doorgeven van gegevens aan het RVO, het invullen van de Kringloopwijzer en gebruiksnormenberekening. Waar ik de meeste energie van krijg, is het helpen en bijstaan van de klanten met hun vragen en opdrachten.

Het is leuk om bij Vallei (Agri) te werken, er zijn veel mogelijkheden in groei en ontwikkeling. We werken samen als één team en staan elkaar bij wanneer dat nodig is. Het is een fijne werksfeer door een jong en gezellig team, samen kunnen we alles aan!

Willem van Welie

Als assistent-account bij Vallei Accountants Agri ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie en het opstellen van de jaarrekening voor onze klanten. Daarnaast houd ik mij ook bezig met fiscale werkzaamheden. Het leuke aan mijn werk is dat het een combinatie is van financiële vraagstukken en het werken in de agrarische sector. Ik word blij wanneer ik onze klanten kan ontlasten met vragen over de administratie, wat hen vervolgens verder helpt met ondernemen.

Vallei Accountants Agri is een jong en een gezellig team. De onderlinge werksfeer is top! Daarnaast biedt het kantoor ons voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.