Ontmoet een aantal van onze collega's

Sietze Bakker

In mijn rol als specialist kalverhouderij help ik kalverhouders met al hun financiële en fiscale uitdagingen. Mijn werk gaat echter verder dan alleen administraties verwerken en fiscale aangiftes doen. Met de cijfers en benchmark van Blinc Kalverhouderij kijken we samen met de klant vooruit om hem te helpen zijn doelen te bereiken. Dat gaat bij iedere klant anders en dat maakt mijn werk zo uitdagend! Daarnaast ben ik erg gemotiveerd om mij in die rol als specialist continu te verbeteren. De positieve reacties van klanten op Vallei Agri en Blinc Kalverhouderij zijn dan ook erg waardevol. Wij zijn goed in wat we doen en laten kalverhouders zo beter boeren met Blinc!

Marinka van Druten

Mijn werkzaamheden binnen Vallei Agri als assistent accountant zijn administratieve en fiscale werkzaamheden. Ook pak ik sinds kort de mestboekhouding op voor onze agrarische klanten. Hierbij verzorg ik onder andere het doorgeven van gegevens aan het RVO, het invullen van de Kringloopwijzer en gebruiksnormenberekening. Waar ik de meeste energie van krijg, is het helpen en bijstaan van de klanten met hun vragen en opdrachten.

Het is leuk om bij Vallei (Agri) te werken, er zijn veel mogelijkheden in groei en ontwikkeling. We werken samen als één team en staan elkaar bij wanneer dat nodig is. Het is een fijne werksfeer door een jong en gezellig team, samen kunnen we alles aan!