Maak kennis met Willem

Direct door naar de vacatures?

Klik hier

Vallei Agri is speciaal gericht op de agrarische sector en agri-business. In 2018 kwam Willem van Welie bij ons in dienst als Assistent Accountant. Nog steeds werkt hij met veel plezier en toewijding voor zijn klanten. Kort en bondig vertelt hij waarom werken bij Vallei Agri interessant is.

Waarom werken bij Vallei Agri?

We hebben een team met gezellige collega’s die graag werken in de agrarische sector. Ikzelf ben heel geïnteresseerd in de pluimveesector. Aangezien ik op locatie in Barneveld werk en er in die regio veel pluimveehouders gevestigd zijn, hebben we genoeg klanten uit deze sector. Daarnaast is het team jong, sociaal en betrokken bij elkaar, dat is fijn.

Wat waardeer je het meeste aan je baan?

Ik vind het fijn dat er voldoende afwisseling is in werkzaamheden en er genoeg uitdaging is. Er zijn voldoende mogelijkheden om verder te ontwikkelen, als je dat wilt. Ik heb ook plezier in de dingen die ik doe.

Waar haal jij het meeste werkplezier uit?

Ik werk graag samen, daar word ik het meest blij van. Daarnaast haal ik mijn voldoening uit het werken met getallen. Ik stel bijvoorbeeld de tussentijdse cijfers en de jaarcijfers op, daarnaast verzorg ik de administratie en houd ik mij bezig met het opstellen van diverse aangiften. Het is ook altijd mooi wat te kunnen betekenen voor klanten en hen verder te kunnen helpen in de huidige en toekomstige bedrijfsvoering. Daarnaast heb ik leuke klanten die vooral actief zijn in de pluimveesector, wat mij betreft de mooiste sector. Dat kan zijn op het gebied van financiële administratie en af en toe het strategisch meedenken bij klanten.

Waar ben je het meest trots op?

Als ik een compliment krijgt van een tevreden klant. Het is fijn als ik ze verder heb kunnen helpen wanneer ze het overzicht kwijt zijn. Daarnaast is de meerwaarde van Vallei Agri dat veel collega’s uit de agrarische sector komen en snappen hoe het bij de boer er aan toe gaat.

Waarom zou jong talent bij Vallei Agri moeten solliciteren?

Ik zou solliciteren omdat je in een leuk en gezellig team terechtkomt met een leuk klantenpakket. Daarnaast hebben we voldoende diversiteit aan klanten en voor iedere collega zijn er wel werkzaamheden die hij of zij leuk vindt. Als je je wensen aangeeft, dan wordt daarin meegedacht.

Dagje meelopen met Willem? Neem contact op met Jantine.

Bekijk de vacatures